18/11/’16: Veteranen Heusden SK – VRCP: 8 -4

De ploeg: Eddy, Jimmy, Thomas, Nico, Frans, Sam, Ward, Robin, Ronny, Jelle en Patrick (’35 Tom)

Voor de 2e week na mekaar leiden wij een dikke nederlaag. In tegenstelling tot vorige week was dit in mijn ogen niet te wijten aan de sterkte van de tegenstander maar aan onze eigen zwakke prestatie. Bij een paar doelpunten speelden wij weken te vroeg voor Sinterklaas, bij tal van andere doelpunten kreeg de tegenstander een zee van ruimte om te counteren en werd er te weinig druk gezet. De eerste helft hielden we nog gelijke tred, we kwamen wel 1-0 achter maar dit werd door Patrick via een schot binnenkant paal snel hersteld. Opnieuw komen we 2-1 achter, dadelijk daarna werd door Ward een knap tegendoelpunt gemaakt (ver schot over de keeper onder de lat). Vlak voor rust dodelijk balverlies en ruststand 3-2. Niets aan de hand denk je dan want via Patrick en Sam hadden wij ook nog een aantal goede mogelijkheden bij mekaar gevoetbald om zelf ook nog te scoren. De 2e helft begint dramatisch, reeds in de eerste minuut kan Eddy een bal afweren, deze wordt echter door onze eigen verdediging panklaar gelegd voor de tegenstander en het staat 4-2. Tom kan, ook weer met een hard schot van buiten de rechthoek, net onder de lat, de 4-3 scoren maar dan is het voor ons gedaan. Het gaat in sneltempo van 5-3 naar 6-3, 7-3 en 8-3 waarbij de tegenstander geen strobreed in de weg wordt gelegd. Op het einde van de wedstrijd kan Robin nog de eindstand op 8-4 bepalen. Collectieve wanprestatie met voor VRCP maar één speler op niveau, onze keeper Eddy behoedde ons voor dubbele cijfers met tal van knappe reddingen. Gelukkig krijgen we reeds binnen 4 dagen de kans om dit recht te zetten, dinsdagavond spelen we om 19u30 tegen De Condé.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s