27/11/’15: Waubergerheide – VRCP: 3 – 2

De ploeg: Eddy, Jef (’35 Palm), Thomas, Frank, Frans (’35 Tom), Billy, Rob, Nico, Luc, Ronny (’35 Robin) en Jelle.

Opnieuw een wedstrijd met 2 gezichten in de streekderby tegen Waubergerheide. Aan de rust noteerden we al een 3 -0 voorsprong voor de thuisploeg, bij ons geen enkele noemenswaardige aanval. Bij 2 van de 3 tegendoelpunten speelden wij een week te vroeg voor Sinterklaas en de gastheren namen deze cadeautjes graag aan. Nog een geluk dat Eddy in goede doen was want anders was de achterstand nog groter. Na de rust kwamen Robin, Tom en Palm in de ploeg en vanaf dan domineerden wij de wedstrijd. We komen terug in de wedstrijd via Jelle, die een mooie collectieve aanval kan afwerken (3-1). 10 minuten voor tijd valt de 3-2 als Palm door Ronny wordt diep gestuurd, rustig blijft en de bal breed legt tot bij Luc die gemakkelijk kan binnen tikken. Tussendoor schilderde Robin nog een vrije trap net naast de winkelhaak, schoot Luc nog hard voorlangs en devieerde Billy een voorzet van Tom net over de deklat. Luc kan ook nog eens alleen op de doelman afgaan maar twijfelt dan te lang en in de voorlaatste minuut vergeet hij breed te leggen tot bij Jelle en besluit op de keeper. De thuisploeg kreeg ook nog enkele mooie kansen maar zoals reeds eerder gezegd stond Eddy sterk te keepen en liet er de 2e helft geen meer binnen. Op basis van de 2e helft was een gelijkspel misschien een betere weergave maar helaas tellen in voetbal de doelpunten en daarvan maakten zij er eentje meer…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s