30/09/’16: VRCP – Veteranen Zwartberg: 5 – 2

De ploeg: Eddy, Thomas, Antonio, Palm, Frans (’35 Robin), Gert K., Stijn, Bart, Tom, Sam en Ronny.

De wedstrijd begint met een vliegende start want reeds na 3 minuten kan Sam een mistasten in de bezoekende verdediging afstraffen en de 1-0 scoren. 2 minuten later staat het echter al terug gelijk bij de eerste aanval van Zwartberg. Wij zijn opnieuw duidelijk de betere ploeg met de meeste doelkansen die echter pas diep in de eerste helft de 2-1 opleveren. Tom kan zich sterk op snelheid doorzetten en met zelfs 3 verdedigers die aan hem gaan hangen kan hij knap binnenschieten. Sam mist ook nog een enorme kans wanneer hij vanop de kleine backlijn recht op de keeper schiet. Net voor de rust is ook Robin gearriveerd en Frans staat zijn plaats aan hem af. Bart zakt een linie naar de verdediging. Vlak na rust komen de bezoekers op 2-2 en even later krijgen ze zelfs een strafschop na een fout van Thomas. De penalty wordt over getrapt en dat is voor ons het signaal om de wedstrijd terug in handen te nemen. Robin kan een afvallende bal vol op de slof nemen en scoort de 3-2. Halverwege de tweede helft valt het mooiste uitgespeelde doelpunt. Eentijdsvoetbal via Robin naar Palm die op zijn beurt Ronny lanceert. Vanop de hoek van de grote backlijn onderneemt die een wanhoopsschot met links dat de keeper tot ieders verbazing uit zijn handen in doel laat vallen. Tom kan iets voor tijd ook nog zijn tweede doelpunt van de avond scoren en de eindcijfers op 5-2 brengen. De 6e overwinning op 7 wedstrijden is een feit en we trekken volgende week vol vertrouwen richting (Weerstand) Zonhoven.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s