27/10/’17: VRCP – Vet. SK Ham: 8 – 2

De ploeg: Rob, Thomas, Stijn, Vital, Frans, Nico (’20 Jens), Palm, Jochen, Lars, Joeri, Jelle, Ronny en Eddy.

Na onze eerste nederlaag van het seizoen probeerden wij deze zure smaak weg te spoelen met een nieuwe overwinning, en daar slaagden wij met glans in. Eddy zou iets later komen dus startte Rob in doel, Jens en Ronny bleven ook nog aan de kant. Door ons veldoverwicht kunnen we al snel een hoekschop afdwingen waarbij de bal via de lat voor de voeten van Stijn valt die ons op voorsprong schiet (1-0). Ook de bezoekers dwingen een hoekschop af en met een kopbal die juist voor Rob nog botst staat het snel 1-1. Geen paniek, hoekschop aan de overkant en Jochen trapt deze rechtstreeks (met een beetje hulp van de keeper) binnen (2-1).  Ook ons derde doelpunt valt na een hoekschop van Jochen, via de schouder van Palm in doel (3-1). Ondertussen is Nico gekwetst uitgevallen en komt kersverse papa Jens koud in het veld. Dan zien we een knappe doorsteekpas van Lars tot bij Joeri, en die moet je zo een kans niet geven (4-1). Nog voor de rust staat het 5-1, een voorzet van Stijn tot bij de wederoptredende Jelle die afwerkt. Na rust neemt Eddy zijn plaats onder de lat in, Rob vervangt Frans op de linksback en Ronny trekt een truitje van de bezoekers aan want daar was een speler gekwetst uitgevallen en zij hadden geen wisselspelers. Joeri kan zich nog eens vanop de middenlijn op kracht en snelheid doorzetten en de 6-1 scoren. Ook SK Ham kan nog eens scoren (6-2) maar daarna is het toch VRCP dat de wedstrijd controleert. Op een breedtepass van Joeri kan Jelle zijn 2e van de avond scoren. 10 minuten voor het einde moet ook Vital het veld verlaten en komt Frans terug in de ploeg. Vlak voor tijd arriveren de ouders van de vriendin van Lars en die moest dan ook nog even laten zien wat hij allemaal kan. Met een knap hakje van Joeri wordt Lars vrijgespeeld en hij schiet de eindstand in de verre hoek in doel (8-2).

Volgende week spelen we thuis tegen De Hutte. Vic is niet aanwezig dus zal de wedstrijd worden geleid door een officiële scheidsrechter van de KBVB 🙂

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s