24/11/’17: Waubergerheide – VRCP: 3 – 9

De ploeg: Eddy, Frans, Nico, Antonio, Thomas (‘5 Ronny/’35 Simon), Palm, Tom, Lars, Jochen, Joeri en Jelle.

De thuisploeg beschikte over 13 spelers (maar niet over een scheidsrechter) en VRCP had 11 manschappen aan de aftrap staan. Antonio wisselde dan van truitje met Ronny en deze nam het scheidsrechtersfluitje in de hand. Al na 2 minuten komt de thuisploeg via hun snelle spits Andy op 1-0 en na 5 minuten grijpt Thomas naar zijn pijnlijke bil. Opnieuw truitjeswissel, nu tussen Ronny en Thomas die zijn scheidsrechtersdebuut maakt. Dan volgen een dolle 5 minuten van VRCP waarin ze in minuten 10, 13 en 14 op 1-1, 1-2 en 1-3 komen. De gelijkmaker valt na een harde hoekschop van Joeri via het hoofd van Palm in doel. 3 minuten later een spurt van Lars, een harde knal via de doelman binnen en nog een minuut later is Jochen de afwerker van dienst. Vlak voor rust kan snelle spits Andy opnieuw scoren na één van de zeldzame tegenaanvallen (2-3). Na 30 minuten heeft het voor Thomas lang genoeg geduurd en fluit hij het rustsignaal. Ondertussen is Simon ook gearriveerd en kan Ronny terug fluiten. Simon versterkt ons middenveld en Palm schuift een rijtje achteruit. De 2e helft is eenrichtingsverkeer, de thuisploeg komt amper over de middenlijn. De eindstand wordt op 3-9 gezet na doelpunten voor VRCP van Tom, Lars met zijn 2e doelpunt van de avond, Joeri met 2 doelpunten en Jochen die zijn 2e en 3e doelpunt scoort. Bij hun enige aanval van de 2e helft scoort de thuisploeg ook nog een doelpunt. Nog een aantal positieve punten: Nico die na enkele weken blessureleed terug een sterke wedstrijd speelt en Antonio die na zijn operatie speelt alsof hij nooit is weggeweest. De volgende maand zullen we het zonder onze topschutter Joeri moeten doen die nu in de plaats van op een voetbalveld toneel gaat spelen in ’t Poorthuis. Hopelijk krijgen we binnenkort ook goed nieuws van spelverdeler Robin want die missen we toch ook wel!

Vrijdag spelen we thuis tegen de Sprinters van Achel, een te duchten tegenstander.

Uw verslaggever,

Ronny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s