16/02/’18: VRCP – SHV’75: 6 – 2

Spelers: Eddy, Frans, Robin, Vital, Jens, Tim, Jürgen, Joeri, Palm, Nico, Lars, Ronny S.(35’)

Op een semi bevroren grasmat gingen we van start. We begonnen met een aantal open kansen zonder resultaat. Mooi en fair ging het spel gelijk op maar toch gingen we de rust in met 2-0 met doelpunten van Robin en Joeri. Joeri via een hakbal op Robin en Joeri die een plaatsbal binnen mikte. Tijdens de rust moet Lars geblesseerd opgeven. Ronny Schildermans knoopt een mooi einde aan zijn eerste dag sportkamp. Na de koffie direct 3-0 via Tim die de bal mooi naast de keeper legt. Dan volgt een tegenprik en krijgen we de 3-1. Hierna volgt de 4-1 via Joeri. Snel hierna scoort de tegenstander de 4-2 waarna het spel even spannend wordt. Na een aanval op de paal van de tegenstander kunnen we in de rebound tegenscoren via Palm die de bal via een mooie rush vanaf de middenllijn tot in het doel werkt. Hierna kan Tim mooi breedleggen op Jurgen die hiermee de 6-2 eindcijfers kan vastleggen.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s