09/02/’18: Weerstand Zonhoven – VRCP: 1 – 4

Opstelling: Eddy, Gert, Frans, Palm, Vital, Thomas, Jelle, Lars, Jochen, Joeri en Nico

Op een witte grasmat gingen we van start. Beide ploegen kwamen evenwichtig aan de bal maar toch konden we snel via Joeri scoren die na een aanval alleen door mocht gaan op de doelman. Het tweede doelpunt viel snel hierna wederom via Joeri, na een mooie voorzet van op rechts van Lars. Hierna zijn we gelanceerd en kwamen we, na een mooie voorzet van op links door Gert op 0-3 via Jochen na een mooie aanname met annex afwerking.

Hierna was het tijd voor warme choco en moeten we na de rust de scheidsrechter gaan opzoeken in de kantine. In de tweede helft kwam de tegenstander sterk opzetten en kon tegenscoren. Hierna bleven we echter druk zetten en werd de frustratie bij onze tegenstander desmate groot waardoor er op het scherpst van de snee gespeeld werd. Bij een aanval moest de keeper van Zonhoven de bal lossen waardoor Joeri, gretig gevolgd, de 1-4 eindscore kon vastleggen.

Na een warme douche werd de overwinning gevierd met hot-dogs, chocomousse en rijstpap.

 

Uw verslaggever,

Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s