30/03/’18: VRCP – Veteranen Winterslag: 4 – 1

De ploeg: Eddy, Frans (’35 Gert V.), Stijn, Palm, Vital (’35 Gert K.), Jochen, Jens, Lars, Bart D.,, Jelle en Joeri.

13 beschikbare spelers waaronder gastspeler Bart D. die na 1,5 jaar niet voetballen terug zijn voetbalschoenen aantrok, en die lange afwezigheid was er niet aan te zien. Met de 2 Gerten op de bank nemen wij dadelijk de wedstrijd in handen. De bezoekers spelen op buitenspel en in de eerste 20 minuten zijn wij nog iets te gretig en lopen we constant in die val. Als je zo speelt weet je uiteraard dat zoiets risico’s inhoudt en op het half uur is het dan ook eindelijk prijs. Joeri wordt door Jochen diep gestuurd en als hij eenmaal op snelheid is dan is hij niet meer te houden. Waar hij enkele minuten geleden nog op de keeper besloot schiet hij nu koelbloedig in de verre hoek binnen. De bezoekers zijn even van slag en amper een minuut later staat het al 2 – 0. Opnieuw Joeri op kracht door, balletje breed tot bij Lars die simpel kan afronden. Zonder problemen halen we de rust. Bij de bezoekers zakt de moed al in hun schoenen, ze zijn maar juist met 11 en sommigen hebben al op hun adem getrapt. Bovendien zien ze langs de zijlijn 2 jonge veulens (Gert en Gert) trappelen vol ongeduld om ook hun steentje bij te dragen. Frans staat zijn plaats af aan Gert V. en Palm en Vital spreken af om ieder de helft van de tweede helft te spelen. De 2e helft is amper 2 minuten oud of het staat al 3 – 0. Een voorzet van Jochen wordt door een verdediger in eigen doel gewerkt. Op het kwartier trekt Joeri zich nog eens op gang met een verdediger langs hem op. Deze duwt, trekt en sleurt maar krijgt Joeri niet van de bal gezet. Joeri behoudt ook nog het overzicht en biedt Jelle een doelpunt op een schoteltje aan. Joeri is zo weer bij 75% van onze doelpunten betrokken, hij zat dan ook vol adrenaline met een babytje op komst! Op het einde van de wedstrijd is bij ons de concentratie even verdwenen en de bezoekers profiteren daarvan om hun eerredder te scoren.

Dik verdiende overwinning in een regenachtige partij.

Uw scheidsrechter en verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s