06/04/’18: VRCP – Oud Park Houthalen: 1 – 3

De ploeg: Rob, Frans, Stijn, Vital, Nico, Palm (’26 Jelle), Robin, Lars, Joeri, Gert V. (17′ Jens) en Jochen.

Enkele nieuwtjes vooraf: Joeri werd deze week voor de 2e keer papa van een flinke dochter (dikke proficiat) en Eddy mist voor een zeldzame keer een wedstrijd wegens de griep. Rob nam plaats tussen de palen en hij deed dat goed!

Pas in de 10e minuut een noemenswaardig feit, een schot op de kruising door de bezoekers. Een minuut later prikken wij tegen via een schot van Gert V. op de keeper. Even na het kwartier kan Joeri zich vanop de middenlijn sterk doorzetten tot in de 16, balletje breed tot bij Lars die te veel tijd nodig heeft om de bal te controleren en weg kans. Gert V. moet na een kwetsuur aan de hiel het terrein verlaten, Jens komt in zijn plaats. In de 22e minuut een trap van Joeri in het zijnet. In de 26e minuut krijgen we een unieke kans om op voorsprong te komen. Joeri wordt in de 16 gehaakt en de bal gaat op de stip. Robin trapt binnen het bereik van de keeper en zo halen we de rust bij 0 – 0.

De 2e helft is nog maar net bezig en we staan 0 – 1 achter. In eerste instantie kunnen Rob en Stijn de bal nog ontzetten maar door een misverstand komt de bal in de voeten van een bezoekende aanvaller terecht en die kan simpel binnentikken.  Op het kwartier een aanvaller alleen door, gelukkig is Rob attent en kan hij nog op tijd ver uitkomen en de bal ontzetten. Even later wordt het toch 0 – 2 wanneer een aanvaller door de buitenspelval glipt en naast Rob kan binnenschieten. Iets voor het half uur een afgeweken schot en 0 – 3. Pas 5 minuten voor tijd kunnen we eindelijk Joeri eens in stelling brengen, mannetje uitschakelen en vanop de rand van de 16 hard in de linkerbenedenhoek binnen (1 – 3). Daarna zien we nog 2 acties van VRCP, Robin met een lobbal over doel en Stijn met een hard schot hoog over.

Terechte overwinning voor de bezoekers die veel gretiger waren om te winnen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s