08/06/’18: VRCP – 5 Gebinten Koersel: 5 – 5

De ploeg: Eddy, Stijn, Timmy, Palm (’35 Tom), Frans (’35 Nico), Sam Thys, Sam Gielen, Jochen, Jurgen, Jelle en Lars.

In oktober verloren we thuis nog met 3-7 tegen de 5 Gebinten, we waren dus gewaarschuwd. Blijkbaar nog niet voldoende want de eerste minuut was nog niet voorbij of we stonden al 0-1 achter, een prachtige lobbal vanuit een scherpe hoek over Eddy in de verre hoek binnen. Nadat iedereen bij ons zijn plaats heeft gevonden begint het plots te draaien en leggen we mooie combinaties op de mat. Na 10 minuten resulteert dan in een mooie gelijkmaker van de mee opgerukte Timmy. In minuut 20 schiet Jurgen ons op voorsprong en nog 5 minuten later krijgen we de hulp van een bezoekende verdediger die een voorzet van Jurgen in eigen doel verwerkt (3-1). Op het half uur het knapste doelpunt van VRCP: Een schitterende dieptepas van Sam Gielen op de stropdas van Jelle zoals Johan Boskamp zou zeggen, deze controleert de bal, tikje breed tot bij Lars en die legt rustig de bal in doel, 4-1 en tevens de ruststand. Nog even vermelden dat Palm zijn beste helft van het seizoen speelde, altijd aanspeelbaar, mooie passes, aanwijzingen geven aan ploegmaats, gepast mee oprukken… Jammer dat we daar tot op de laatste wedstrijd op hebben moeten wachten, volgend seizoen op tijd beginnen trainen dus Palm! Nadat Frans en Palm het terrein hebben verlaten tijdens de rust zakt onze ploeg in mekaar. Missen we de ervaring van Frans en de gedrevenheid van Palm? Of zijn we te zeker van winst met deze voorsprong? Binnen de kortste keren staat het 4-2, 4-3, 4-4 en 4-5. Zelf kunnen we nog slechts sporadisch tegenprikken. Bij een van deze tegenaanvallen, 3 minuten voor tijd, kopieert Lars het eerste doelpunt van de bezoekers. In hetzelfde doel, weliswaar vanop de andere kant, lobt hij de bal over de keeper bij de verste paal binnen. Een billijk gelijkspel na een mooie wedstrijd die ons knap seizoen weerspiegelt.

Voor de liefhebbers van statistieken: volgende week tijdens de BBQ blikken we nog even terug op ons seizoen.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s