12/10/’18: Weerstand Zonhoven – VRCP: 1 – 6

De ploeg: Eddy, Frans, Stijn, Timmy, Nico, Vital, Sam, Tom, Robin, Jochen, Palm, Jens, Jelle, Joeri en Khalid.

Na een moeilijke start kwamen we na 10 minuten reeds op achterstand. We houden het spannend en kunnen echter pas in de 30ste minuut tegenscoren via Robin op penalty (1-1). Joeri kan na een stevig doorzetten mooi besluiten in doel, juist voor de rust (1-2). De 4 wissels (Palm, Jochen, Khalid en Jelle) zorgen voor vuurwerk en een hoger speltempo. Het enthousiasme van sommige verdedigers was echter zo groot dat hun primaire taak vergeten werd. Ook geluk bij een ongeluk blijft een spreekwoord en Palm kan na een mooie rush via een lob de bal in doel werken (1-3). Jochen kan kort hierop na een mooie steekbal van Khalid van dichtbij afwerken (1-4). Stijn geeft op zijn beurt een perfect bal tussendoor en verschalkt hiermee de volledige verdediging waarna Joeri onder de keeper door kan besluiten (1-5). Daarna is het aan Jelle die vanaf 30 meter kan besluiten na een mooie lob, de 1-6 eindstand kan vastleggen. Opnieuw een zege en onze ongeslagen status van dit seizoen blijft behouden. Volgende wedstrijd tegen Uisclubke, benieuwd wie er dan voor een doelpuntenkermis kan zorgen.

Uw verslaggever,

Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s