03/11/’17: VRCP – Veteranen De Hutte: 4 – 4

De ploeg: Eddy, Rob, Stijn, Thomas, Frans (’35 Robin), Jens, Bart, Jochen, Jurgen, Joeri en Jelle.

Vandaag behaalden wij een felbevochten punt tegen een goede en stevige tegenstander. Robin, nog niet 100% hersteld van zijn blessure, begon op de bank. De bezoekers hadden een sterk centraal middenveld en een aantal snelle spitsen. Het spel gaat vanaf de eerste minuut snel op en af met kansen langs beide kanten. Op het kwartier komen wij op voorsprong als Jochen een voorzet van Jurgen vanop rechts kan binnentikken (1-0). In de 25e minuut belandt een voorzet van de bezoekers op de lat, de aanvaller is sneller op de bal dan onze verdedigers en het staat 1-1. 5 minuten later een ver schot in de linkerbenedenhoek en Eddy kan de zwabberbal niet stoppen (1-2). 2 minuten later kunnen wij het evenwicht al herstellen, een voorzet van Jelle tot bij Jochen die iets sneller dan de keeper bij de bal is en zijn tweede van de avond kan scoren (2-2). Traditiegetrouw gaat Frans na de rust op de bank zitten, Bart schuift een rij naar achter en Robin komt het middenveld versterken. Reeds in de 3e minuut van de 2e helft komen de bezoekers terug op voorsprong na een snelle aanval (2-3). Vanaf dan nemen wij terug het heft in handen en Joeri kan op goed 2 minuten tijd (7e en 8e minuut) VRCP op voorsprong schieten (3-3 en 4-3). Met moeite kunnen wij onze voorsprong verdedigen en het is dikwijls alle hens aan dek om geen tegentreffer meer te slikken. Sporadisch kunnen wij ook nog uitbreken maar de kansen worden gemist of de aanvallen worden (al dan niet terecht) voor buitenspel afgefloten. Een minuut voor tijd krijgen we dan toch de 4-4 binnen en volgens mij verdienden de bezoekers dit punt toch wel.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s