19/10/’18: VRCP – Uisclubke: 8 – 2

De ploeg: Eddy, Frans, Timmy, Vital, Palm, Sam, Jochen, Robin, Tom, Khalid, Joeri, Dries, Nico en Gert K.

Benieuwd hoe de bezoekers, en sommige van onze spelers, Meeuwen Kermis hebben doorstaan… Na 5 minuten een eerste kans voor VRCP, hoekschop Jochen en Joeri kopt vanop een meter afstand de bal naast doel aan de 2e paal. Iets na het kwartier eerste kans voor de bezoekers en dadelijk raak, 0 – 1 via een kopbal. 19e minuut schot Jochen na pas Khalid, keeper duwt in corner en in de scrimmage daarna wordt de bal van de lijn gekeerd. 3 minuten later een kopbal van Tom, na een knappe actie van Khalid, door de keeper net onder de lat over getikt. 26e minuut actie Tom, zonder overtuiging naast doel. Even later actie Khalid-Tom, afgeblokt. Daaropvolgend afstandschot Robin, botsende bal in corner geduwd. Op het half uur toch de dikverdiende gelijkmaker, knappe rush van Palm en koelbloedig afgewerkt (1 – 1). We zijn nu vertrokken, dubbelpas Sam-Jochen en Jochen trapt in de korte hoek binnen. Net voor rust een mislukte voorzet van de bezoekers, die tot ieders verbazing over Eddy in doel dwarrelt (2 – 2). Na rust blijft een sterk spelende Frans binnen, Palm neemt het fluitje over van Vic en Sam en Tom spelen nog ieder een helft van een helft… Na 3 minuten Khalid alleen op de keeper af maar hij mist. 6e minuut vrije trap Robin over doel. In de 11e minuut begint het doelpuntenfestival van de avond (Meeuwen Kermis begint zijn tol te eisen bij de bezoekers). Jochen zorgt voor de 3 – 2 nadat Joeri zich sterk doorzet en Jochen aan de 2e paal een doelpuntje aanbiedt. Een minuut later knappe pas van Dries op Jochen en 4 – 2. 18e minuut een harde vrije trap van Jochen vanop 20 meter, keeper lost en Joeri is er als de kippen bij om binnen te tikken (5 – 2). Volgende fase Joeri tot 2x toe op de keeper. 26e minuut pas Robin, Joeri alleen door en 6 – 2. Op het half uur voorzet Jochen en Khalid aan de 2e paal binnen (7 – 2). De eindstand wordt ook door Khalid bepaald na een knappe actie Khalid-Joeri-Khalid: 8 – 2.

Volgende week gaan we voor 10 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s