02/11/’18: VRCP – SHV’75: 4 – 3

De ploeg: Eddy, Dries, Vital, Nico, Frans, Lars, Jochen, Sam, Jens, Jelle, Joeri, Palm, Robin en Timmy.

De buren uit Helchteren hadden een jong elftal meegebracht dus het beloofde een fysieke strijd te worden. Wij schieten echter als een speer uit de startblokken en binnen de minuut scoort Joeri de 1 – 0. Enkele minuten later dwingen we een hoekschop af, Jochen trapt de bal richting de 2e paal waar Jelle klaar staat om af te werken (2 – 0). De bezoekers kunnen dan het evenwicht een beetje herstellen en in de 22e minuut lukt de aansluitingstreffer. Geen paniek, 5 minuten later schudt Joeri weer een paar verdedigers van zich af en scoort de 3 – 1.  Net voor rust kan Jelle, op assist van Joeri, de 4 – 1 ruststand scoren. Eddy staat zijn plaats in doel af aan Dries, Palm komt in de plaats van Frans en Lars besluit het preventief ook bij één helft te houden en wordt vervangen door Robin. De tweede helft komen de bezoekers meer opzetten en kunnen terugkomen tot 4 – 2 (min 42) en 4 – 3 (min 52). Ook wij krijgen nog kansen, o.a. via Robin met een trap tegen de paal en een paar counters die we niet kunnen afwerken. De 10e overwinning op 11 wedstrijden is een feit! Joeri heeft door zijn sterke prestaties (25 doelpunten in 11 wedstrijden) buitenlandse interesse kunnen opwekken en mag 3 weken gaan testen in Ierland. Wij wensen hem veel succes en hopen hem eind november terug te kunnen verwelkomen. De topwedstrijd volgende week tegen de 5 Gebinten in Koersel zullen we dus zonder onze topschutter moeten afwerken, aan anderen de kans om op te staan…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s