03/03/’17: VRCP – Weerstand Zonhoven: 2 -2

De ploeg: Eddy, Thomas (’35 Jochen), Antonio, Tim, Frans (’35 Niels), Stijn, Robin, Gert V., Gert K., Sam en Ronny

Het eerste gelijkspel van het seizoen is een feit en daar hebben we tot in de laatste minuut voor moeten knokken. Niet dat het onverdiend was, integendeel. De eerste kans van de wedstrijd is voor de bezoekers, Eddy kan een doorgebroken aanvaller afstoppen. Even later kan Ronny druk zetten op een verdediger en aan de hoekschopvlag de bal afsnoepen. Vervolgens kan hij richting doel gaan en de bal op een presenteerblaadje aanbieden aan Sam die hem maar moet binnentikken. Onbegrijpelijk plaatst Sam de bal over doel (volgens hem omdat die eerst omhoog botste). Halverwege de eerste helft komen we toch verdiend op voorsprong. Robin geeft een doorsteekpas op Gert V. die op doel af kan gaan en knap afwerkt. Even later balverlies in de middencircel, de aanvaller kan op Eddy afgaan en het staat gelijk. Een paar minuten later een verdwaalde voorzet over Eddy en het staat 1-2. De tweede helft is volledig voor ons, 80% speelt zich af op de speelhelft van de bezoekers en Eddy moet nog slechts éénmaal in actie komen. We zien al snel een mooie voorzet van Sam tot bij Antonio die aan de tweede paal net niet voldoende bij de bal kan om af te werken. Daarna noteren we nog een doorsteekbal van Ronny op Niels, die kan de keeper omspelen en geeft dan de bal te hard en te scherp voor doel waardoor die over de achterlijn verdwijnt. Er zijn ook nog kansen voor Robin, Sam en Jochen maar de afwerking is telkens ‘net niet’. In de slotseconde van de wedstrijd nog één actie van Robin die net buiten de 16 op de doelman stuit, de bal komt in de voeten van Jochen terecht en die kan vanop 20 meter de dikverdiende gelijkmaker binnen schieten.

Volgende week opnieuw thuiswedstrijd om 20u00 tegen de buren uit Meeuwen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s