13/04/’18: VRCP – Waubergerheide: 11 – 1

De ploeg: Eddy, Frans, Nico, Stijn, Palm (’35 Ronny), Jens, Jochen, Robin, Tom, Joeri en Jurgen.

Vrijdag de 13e bracht voor de bezoekers geen geluk. Nochtans stonden ze na 3 minuten 0 – 1 voor (lobbal over Eddy) maar vanaf dan stond er nog maar één ploeg op het plein. Binnen het kwartier hadden wij al orde op zaken gesteld en staat het 3 – 1. De gelijkmaker werd door Joeri gescoord, de 2 – 1 door Robin na een mooie combinatie tussen Joeri en Jurgen en de 3 – 1 via Jurgen na een trap in de linkerbenedenhoek vanop de 16. Binnen het half uur heeft Jurgen al een hattrick achter zijn naam staan, hij scoort dus ook de 4 – 1 (aan de 2e paal op pass van Robin) en 5 – 1 (vanop de eigen helft alleen op doel af). De ruststand van 6 – 1 wordt door Joeri op voorzet van Jochen binnengekopt. Palm beseft dan al dat de winstpremie binnen is en staat zijn plaats af aan Ronny. In de 45e minuut scoort Robin de 7 – 1 en 5 minuten later kan ook hij zijn 3e doelpunt scoren vanaf de strafschopstip (8 – 1) na fout op Joeri. Minuut 59 een doorsteekpas van Jurgen op Joeri en hij draait de bal mooi naast de doelman binnen (9 – 1). De laatste 2 doelpunten komen op naam van Jurgen, een kruisbal in doel in minuut 65 (10 – 1) en een slechte pas van de keeper onderschept en in de korte hoek binnen (11 – 1).

Volgende week krijgen we serieuzere kost op ons bord wanneer FC Breugel B3 op bezoek komt.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s