22/02/’19: VRCP – KBC: 6 – 3

De ploeg: Eddy, Vital, Palm, Sam, Stijn, Robin, Jochen, Dries, Mo, Jelle, Joeri en Khalid.

We beginnen met Stijn, het neef van Jelle, op de back samen met Vital. Palm en Sam centraal, Jochen en Robin centraal, Mo en Dries op de flank en Jelle en Joeri in de spits. 2e helft kom Khalid i.p.v. Stijn. Een sportieve doch stevige wedstrijd tegen een jeugdig KBC. We komen in de eerste helft op voorsprong met Jelle en Joeri in de eerste helft. In de 2e helft komen we op 3-0, 3-1 , 4-1 met een zwalpend schot van Jochen dan 4-2, 5-2 en 6-2 langs Joeri.  6-3 is de eindstand. Dus doelpunten van Jelle, Jochen en 4x Joeri.

Uw verslaggever,

Palm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s