24/05/’19: Rolands Club – VRCP: 8 – 6

De ploeg: Eddy, Stijn, Vital, Frans (’35 Palm), Thomas (’35 Ronny), Gert K., Robin, Jochen, Jens, Jurgen en Jelle.

Op de jaarlijkse happening van SHV’75 stelden we tijdens de opwarming al vast dat het vandaag weer een zware klus ging worden. Rolands Club startte met 3 spitsen van respectievelijk 16, 17 en 18 jaar waarvan er 2 bij de jeugd van Bocholt voetbalden. Wij gingen deze oneerlijke strijd aan en na 3 minuten stonden we al 2 – 0 achter en leek een afstraffing in de maak. We knokken ons toch in de wedstrijd en via Jelle krijgen we tot tweemaal toe de kans op de aansluitingstreffer. Na een hard afstandsschot van Jochen grabbelt de keeper naast de bal en komen we terug tot 2 – 1. Wanneer de keeper even later een voorzet van Jurgen in eigen doel duwt staat het plots 2 – 2. Niet lang want op een van de talrijke aanvallen maakt de thuisploeg de 3 – 2. Na een handsbal gaat de bal op de stip, Robin achter de bal en 3 – 3. Net voor de rust wordt het nog 4 – 3. 2 frisse krachten op het veld na de pauze met Palm en Ronny. Al snel staat het 5 – 3. Wij laten de kopjes niet hangen en Jochen knalt nog eens van buiten de 16 op doel, opnieuw laat de keeper zich vangen en het staat 5 – 4. De marge wordt snel terug 2 doelpunten (6 – 4) maar wij geven niet op. Met een puntertje scoort Palm de 6 – 5. Na de 7 – 5 knutselen wij via Robin en Ronny nog een mooie aanval in mekaar, de assist van Ronny wordt door Jelle afgewerkt (7 – 6). De einduitslag wordt nog 8 – 6. Respect voor de manier waarop we zijn blijven voetballen en vechten voor iedere bal waardoor het toch nog een aanvaardbare nederlaag werd.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s