19/09/’20: Veteranen Winterslag – VRCP: 4 – 2

De ploeg: Rob, Frank, Stijn, Palm, Jens, Nico, Niels, Robin, Jochen, Dries, Jelle en Jurgen.

Beginnen met positief nieuws: Nico en Robin spelen hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en ‘ouwe getrouwe’ Rob is de veteranen nog niet vergeten en vervangt keeper Eddy.

De wedstrijd begon met de eerste 10 minuten aftasten tussen de beide ploegen. Op de  10 min kwam Jurgen alleen voor doel maar mist en even later schiet ook Jens hard op doel maar de keeper pareert zijn schot. Enkele minuten later en overwicht van ons komt Winterslag bij een tegenaanval alleen voor Rob en het staat 1 – 0.  We krijgen weer enkel kansen maar zowel Jelle als Jochen kunnen net niet scoren, we zullen het pech noemen. Rond het half uur, als Robin in plaats van Frank op het veld is gekomen , scoort Dries op een voorzet van Jochen. Een vijftal minuten later geeft Robin een voorzet naar Palm die half met zijn voet in de grond stampt, doch de bal gaat in doel  en 1 – 2 voor ons. In de 2de helft begint Frank weer ipv Nico.  Weer hetzelfde spelbeeld, wij vallen aan maar scoren niet en missen enkele mooie kansen en dat maakt dat Winterslag na 10-tal minuten op gelijke hoogte komt en het wordt 2 – 2 , ook omdat we Winterslag beter in hun spel laten komen. De daarop volgende minuten krijgen we weer enkele mooie kansen voor de beide doelen met o.a Jurgen op de paal , bij een hoekschop kopt Stijn op de lat en een mooi schot van Jochen wordt door de keeper flink gepareerd. Het spel gaat vlot op en neer, maar je ziet dat we nog niet goed op elkaar zijn ingespeeld en daar profiteert Winterslag van om een licht overzicht te hebben en maken ze  de laatste 5 minuten nog 2 doelpunten en wordt de eindstand op 4-2 gebracht. Winterslag maakt de kansen af en voetbalde bij momenten ook goed en  wij laten ze liggen is de conclusie van deze wedstrijd.

Grts

Verslaggever Vic

Eindredactie Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s