25/09/’20: Veteranen Lillo – VRCP: 2 – 6

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Jens, Palm, Jochen, Robin, Niels (’35 Marco), Jelle en Dries.

3e wedstrijd van het seizoen en eindelijk zien we Marco en Timmy ook terug. Marco, die van zichzelf beweert de geluksbrenger van de ploeg te zijn want met hem in de ploeg verloren de veteranen nog nooit. Omdat hij duidelijk fysiek nog niet in orde is mag hij op de bank beginnen. We beginnen sterk en hebben het meeste balbezit zonder echt te kunnen dreigen. Op het kwartier mag een aanvaller van de thuisploeg vanuit duidelijke buitenspelpositie op Eddy af gaan en tegen het spelbeeld in staat het 1 – 0. Wij zijn duidelijk van slag en amper een minuut later opnieuw een aanvaller alleen op doel af en 2 – 0. Wij steken een tandje bij en blijven druk zetten met op de 20e minuut een eerste dikke kans voor Jelle, hij besluit op de keeper. Een minuut later knappe combinatie Dries – Palm – Jochen, met een hard schot net naast. Wanneer Robin met een knappe doorsteekpas Jochen alleen voor de keeper kan zetten wordt de aansluitingstreffer gescoord (2 – 1). 2 minuten later slecht uitverdedigen van de thuiskeeper en een alerte Dries scoort de gelijkmaker (2 – 2). Vlak voor rust kan Dries alleen op de keeper afgaan, deze kan nog redden maar Jelle is goed gevolgd en kan ons simpel op voorsprong schieten (2 – 3). Na de rust brengen we met Marco het ‘slot op de deur’ in de ploeg i.p.v. Niels. Na 2 minuten moet Eddy nog eens in actie komen maar daarna houdt onze verdediging gemakkelijk stand (Vital – Marco – Stijn – Timmy). In het middenveld kunnen Jens en Palm zich op de flank uitleven en Robin kan op het kunstgrasveld zijn technische bagage uitgebreid etaleren. Robin scoort met een schot van buiten de 16 in de winkelhaak de 2 – 4, Jochen met hulp van de (invallers)doelman de 2 – 5 en Jelle zet tenslotte de eindstand van 2 – 6 op het scorebord. 10 minuten voor tijd verving Niels ook nog de scheidsrechter en hij deed dat (zonder fluit) goed.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s