04/09/’15: Veteranen Lillo – VRCP: 4 – 2

De ploeg: Eddy, Antonio, Stijn (’35 Thomas), Frans, Nico, Tom, Rob, Robin, Kristof H., Jelle en Ronny (’35 Jimmy).

Na bijna een jaar blessureleed verwelkomen we Stijn opnieuw, Antonio en Jimmy komen onze ploeg versterken zodat we met 13 spelers zijn. Thomas en Jimmy starten op de bank. Lillo start het sterkst en kan na 5 minuten al de 1-0 scoren. De eerste helft verloopt gelijk opgaand met 2 ploegen die af en toe kunnen dreigen. Onze mooiste kans komt er als Jelle doorgaat en net voor de hoek van de grote backlijn wordt neergelegd. De daarop volgende vrije trap van Ronny kan door de keeper nog net onder de lat worden weggetikt. Na rust komen Thomas en Jimmy in de ploeg, Stijn en Ronny nemen plaats op de bank. Door de vele positiewissels is het bij VRCP even zoeken en daar profiteert de thuisploeg van. Een vrije trap wijkt af in de muur (op de kont van Thomas) waardoor Eddy op het verkeerde been staat en de bal binnengaat. Nog binnen de eerste vijf minuten kan een Lillo-speler een afgeweken bal op de slof nemen en in de winkelhaak schieten (3-0). Vanaf dan nemen wij de wedstrijd meer en meer in handen en krijgen we enkele mooie kansen. Halverwege de 2e helft gaat Frans van het terrein af en komt Ronny opnieuw in het veld. Antonio speelt diep in op Ronny, die steekt op zijn beurt de bal door naar Tom die op snelheid zijn man kan passeren en netjes afwerken (3-1). Even later zet Ronny met een doorsteekpas Jelle alleen voor doel, Jelle schiet mooi naast de keeper, helaas op de paal. Robin kan nog een hoekschop van Rob inkoppen, deze bal wordt van de lijn gered. Lillo kan op de counter nog eens dreigen en maakt daarbij de 4-1. Even later kan Robin zich doorzetten en hij wordt in de kleine backlijn neergetrokken. De bal gaat op de stip, Robin plaatst zich achter de bal en schiet hem recht in de linker winkelhaak (4-2). Een fase later wordt Stijn (in de plaats van Jelle gekomen) door Robin alleen voor de keeper gezet maar knalt de bal recht op de keeper. Kristof H. krijgt ook nog een schietkans en schiet nipt voorlangs. De wedstrijd eindigt op 4-2, wij kunnen tevreden zijn over ons spelniveau en inzet.

Volgende week thuiswedstrijd om 20u00 tegen De Hutten, tot dan.

Uw verslaggever.

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s