03/12/’21: VRCP – De Tram: 3 – 4

De ploeg: Eddy, Timmy, Vital (Sep), Palm, Jens, Niels, Patriek (Jurgen), Jan, Robin, Dries en Joeri.

Met De Tram uit Neeroeteren ontvangen we opnieuw een ploeg waar we nog nooit eerder tegen speelden. Niels was op voorhand al op onderzoek gegaan en wist ons te melden dat de bezoekers van hun laatste 13 wedstrijden er 10 hadden gewonnen, 2 gelijkgespeeld en slechts 1 verloren. We waren dus gewaarschuwd. Omdat Dries en Joeri zich deze week nog spontaan hadden aangemeld hadden we een stevige selectie van 13 spelers, ook al omdat Jan broertje Sep had meegebracht. De niet volledig fitte Jelle deed zich zelfs niet aan maar stond als een volleerde coach de ploeg voor de dug-out aan te vuren. Zo kon speler-trainer Palm zich volledig op de wedstrijd concentreren. De bezoekers vlogen er meteen stevig in en dat mocht Joeri aan den lijven ondervinden wanneer hij langs achter wordt getackeld. Na 5 minuten bij de eerste aanval staan we 0 – 1 achter. We liggen zeker niet onder en na geharrewar na een hoekschop kan Timmy ons binnen het kwartier op gelijke hoogte brengen (1 – 1). Het is duidelijk dat de bezoekers moeite hebben met een gelijkwaardige tegenstander en het wordt dan af en toe ook wat bitsiger. Zo wordt Patriek 5 minuten voor rust met een gemene trap van het veld geschopt. In de laatste minuut van de eerste helft kan Robin ons met een knap schot op voorsprong zetten (2 – 1). Het eerste kwartier na rust is volledig voor de bezoekers en in een mum van tijd staat het 2 – 4 (39′, 44′ en 48′). Ik denk dat onze ploeg bedwelmd was door de wietgeur die vanuit de bezoekende dug-out over het veld waait… We blijven voor iedere morzel grond knokken en Robin brengt ons opnieuw in de wedstrijd, 3 – 4. Beide ploegen krijgen nog kansen maar helaas voor ons kunnen we geen gelijkspel uit de brand slepen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s