06/05/’22: KBC – VRCP: 0 – 1

De ploeg: Eddy, Ulrich, Timmy, Vital, Frank, Maarten, Elian, Brecht, Robin, Jarne, Sander, Palm en Jelle.

Ook deze week was het weer zoeken om een elftal bij mekaar te krijgen. Maarten bracht zijn kameraden Sander en Elian mee, Timmy overtuigde zijn neef Brecht en Frank vond bij de B-reserven van Meeuwen Ulrich nog eens bereid om te depaneren. Palm kwam rechtstreeks van een etentje met de collega’s in Hasselt en liet speciaal zijn dessertje staan om toch maar op tijd in Genk te zijn. Helaas had de coach beslist dat de eerste 11 die aanwezig waren mochten starten. Zo nam hij naast Jelle op de bank plaats. Op een hard, droog en hobbelig terrein was het niet gemakkelijk voetballen. Het spel in evenwicht en weinig kansen aan beide kanten. De scheidsrechter floot alsof het zijn eerste wedstrijd ooit was, in het begin moest hij zelfs regelmatig naar zijn fluitje zoeken en hij floot vooral op aangeven van de spelers. Duwfouten op o.a. Frank, Robin en Ulrich werden niet gefloten. De tweede helft, nadat Palm en Jelle in de plaats van Eddy (die zich licht gekwetst door Elian liet vervangen) en Frank kwamen, worden wij de betere ploeg. We zien mooie kansen van o.a. Jarne, Sander, Ulrich, Jelle en Robin. We treffen de lat en de keeper moet enkele knappe reddingen uitvoeren. In de laatste minuut krijgen we op een tegenaanval de onverdiende tegengoal te slikken.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s