01/03 VRCP – Zonhoven

Voor deze wedstrijd konden we een eerste keer beroep doen op de scheidsrechter van Breebok, de ploeg van Patje en Jochem.

We starten met Marco en Timmy centraal achterin, Frank en Vital op de back. Joris en Pieter op de flank. Palm en Jochen centraal en Patje en Jurgen in de spits. Met mooi voetbal lopen we in de eerste helft uit tot 2-0.

In de 2de helft komt Jens en Joachim in de plaats van Palm en Frank die de kantine gaan bemannen in afwezigheid van Vic. We lopen al snel uit tot 4-0 maar dan begint de motor te sputteren en laten we de Zonhovenaren terug in de match komen. Dit is het signaal voor in te grijpen en onze T1 komt terug op t plein om de rust te laten terugkeren. We kunnen zo de match afronden met een verdiende 4-2 overwinning.