09/02/24 VRCP – Wijshagen

Met Wijshagen krijgen we weer een serieuze klepper op bezoek. Het regenweer heeft de pleinen op racing Peer lekker zompig gemaakt. Gelukkig kon Marc Snoeks nog een plein speelklaar krijgen voor de elite spelers van Racing Peer.

Frank heeft nog 2 nieuwe spelers kunnen optrommelen, zijn eigen zoon Joppe en Ulrich die al meermaals ons uit de nood heeft geholpen.

We starten met Eddy in doel, Ulrich en Timmy centraal achterin en Stijn en Jens op de backs. Het middenveld centraal met Michiel en Palm , Patje en Joachim nemen de flank voor hun rekening. Voorin mogen Harry en Joeri draven.

Het spel gaat goed heen en weer, en we krijgen ook enkele mooie kansjes om de score te openen. Net zoals vorige match weet Michiel een bal te onderscheppen en kan zo de verdiende 1-0 scoren. Bij een corner van de tegenploeg heeft Palm weer een grote mond en hij zal dien ” grote dikke” van Wijshagen wel effen houden. Bij het wegwerken van de bal schiet er een verrekking in zijn bil en einde verhaal voor onze speler trainer . Marco mag dan al na 25 minuten komen postvatten op het middenveld. Deze wissel is het sein voor de Wijshagenaren om de druk te verhogen en net na de pauze lukt het hun dan ook de aansluitingstreffer te scoren. Als Stijn dan eens mee oprukt scoort hij met een snoeihard schot de 2-1 . Even later sluipt Joeri tussen de buitenspelval en scoort de 3-1 eindstand. Ondertussen heeft Jens ook nog het veld verlaten met een serieuze vleeswonde aan zijn heup die hem ’s nachts doet beslissen om niet deel te nemen aan de vierde helft bij Ronny . Timmy en de geblesseerde Palm blijven dan nog maar even nakaarten bij de Collina van de Wauberg.

Plaats een reactie