Veteranen Racing Peer vieren 40-jarig bestaan

extern veteranen racing peer vieren 40 jarig bestaan

Op vrijdag 20 juni speelden de veteranen van Racing Peer naar jaarlijkse traditie hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen de familie Kelchtermans. Dit jaar kreeg deze wedstrijd een feestelijk tintje dankzij het 40-jarig bestaan van de veteranen.

Sponsor Slagerij-Traiteur Tormans-Cox stelde de nieuwe uitrusting voor en er werd een leuke, sportieve voetbalwedstrijd gespeeld. Tijdens de rust speelden de -12-jarigen een onderling partijtje en na de wedstrijd volgde een overheerlijke barbecue.

De jarigen Marcel Kelchtermans (trouwe supporter) en Vic Diliën (scheidsrechter) zorgden voor gratis drank n.a.v. hun 65e verjaardag. Ook de oud-veteranen die werden uitgenodigd kwamen goed opdagen en blikten terug op de voorbije 40 jaren. Door de huidige veteranen werden bij de familie Kelchtermans nog enkele talenten ontdekt die misschien in de toekomst de ploeg kunnen komen versterken en er voor zorgen dat we binnen 10 jaar opnieuw iets te vieren hebben!

Ingestuurd door Ronny Geris

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s