VRCP – Veteranen Zwartberg vervolg (2e helft)

Na de rust komt Kristof H. in de plaats van Patrick in de ploeg. Luc gebruikt zijn ervaring als jeugdtrainer om onze ploeg tactisch nog wat bij te sturen. Na enkele minuten komen we opnieuw op voorsprong als Kristof H. een mistasten in de verdediging kan afstraffen en de 1 – 2 scoort. Toch blijkt al snel dat wij het jonge geweld qua fysiek en snelheid geen volledige wedstrijd aankunnen. Ze glippen 2x door de buitenspelval en komen 2 – 3 voor. Even later zelfs 2 – 4 via een mooi schot van buiten de backlijn. In de laatste minuut kan Luc met een mooi hard schot de eindstand van 3 – 4 op het scorebord zetten.

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s