17/10/’14: VRCP – 5 Gebinten: 2 – 8

De ploeg: Eddy, Rob, Thomas, Nico, Frans (’35 Ronny), Tom, Stijn, Jochen, Kristof H., Luc en Patrick.

Vandaag slikten we een dikke en oververdiende nederlaag tegen de 5 Gebinten uit Koersel, wellicht de beste ploeg waar wij jaarlijks tegen spelen, met allemaal voetballers in de ploeg die wel op een hoger niveau hebben gevoetbald in hun jongere tijd. Geen schande om te verliezen tegen deze ploeg, al komt het toch hard aan. In de 9e minuut krijgen we de 0-1 binnen, nadat we daarvoor al 2 serieuse verwittigingen kregen. Een minuut later kan Luc gelijkmaken. In de 20e minuut 1-2 en daarna krijgt Jochen nog 2 dikke kansen om gelijk te maken (onze laatste stuiptrekkingen de eerste helft). Nog voor de rust krijgen we er 4 binnen en we gaan met 1-5 de kleedkamer binnen. De 2e helft gaat het iets beter en kunnen we nog de 2-5 scoren via een afstandschot van Jochen. Totdat de tegenstander het gaspedaal weer eventjes indrukt en in een mum van tijd staat het 2-8. Wij proberen tussendoor ook nog te dreigen maar verder dan enkele voorzichtige pogingen geraken we niet, hun keeper beleefde een rustige avond.

Volgende week ontvangen we de veteranen van Ubbersel, volgens Frank ook geen hapklaar brokje…

 

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s