20/11/’15: VRCP – 5 Gebinten Koersel: 0 – 8

De ploeg: Eddy, Frans (’35 Thomas), Antonio, Jef (’15 Rob), Billy, Ward, Robin, Tom, Patrick (’35 Frank S.) en Jelle (’60 Ronny)

Een uitgebreide kern (maar liefst 15 spelers waaronder opnieuw een debutant, Billy) om de 5 Gebinten uit Koersel te bekampen. Van een wedstrijd was eigenlijk (op het eerste kwartier van de 2e helft na) geen moment sprake. Reeds na 15 minuten stonden we 0-4 achter en liepen we constant achter een ongrijpbare bal aan. Jef hield het dan ook al snel voor bekeken en liet zich vervangen door Rob. Nog voor de rust stonden er forfaitcijfers op het scorebord. Met 2 wissels (Thomas voor Frans en Frank S. voor Patrick) probeerden we toch nog iets te forceren en de eerste 15 minuten van de 2e helft konden we toch af en toe dreigen en de bal in de ploeg houden. Uitgespeelde kansen vielen er echter niet te noteren. We moeten integendeel nog 3 doelpunten slikken en druipen met een 0-8 nederlaag af. Iedereen was onder de indruk van het mooie en verzorgde voetbal van onze tegenstanders, allemaal ex-1e provinciale-voetballers waarvan de jongste 33 en de oudste 46 jaar was.

Volgende week hopelijk beter voor de streekderby tegen Waubergerheide.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s