08/05/2015: VRCP – 5 Gebinten: 2 – 5

De ploeg: Eddy, Jimmy, Antonio, Nico, Rob, Palm, Bart, Tom, Tim, Joppe en Robin.

Wegens het overlijden van Moeneke (waarvoor wij de familie Kelchtermans ook via deze weg nog onze innige deelneming willen betuigen) vandaag veel afwezigen bij de veteranen. Antonio had voor 2 versterkingen gezorgd (Tim en Tom), Palm voor 1 (Bart) en Ronny had Jimmy nog eens opgetrommeld. Frank, Sam en Ronny volgen de wedstrijd naast het terrein op het blessurebankje. Nico keerde na een hoogtestage van 3 weken ook terug in het elftal. Tegen de 5 Gebinten uit Koersel hebben we nog nooit kunnen winnen, vandaag hopen we met een versterkte ploeg toch tegenstand te kunnen bieden. Omdat hun keeper iets later arriveerde begonnen we pas om 20u50. De eerste helft was, op enkele pogingen na, volledig voor ons. In de 7e minuut een eerste schot tussen de palen via Robin, in de 11e minuut legt Joppe terug tot bij Tom die net naast besluit. In minuut 17 een schitterende dieptepas van Rob naar Robin, die mooi controleert en beheerst over de keeper binnenschiet. Het eerste doelpunt van Robin is een feit, ik heb zo een vermoeden dat er nog velen zullen volgen! Even later noteren we ook nog een keeperswissel bij de bezoekers, waar een gekwetste speler vanaf nu in doel gaat staan. Eddy moet de eerste helft maar enkele keren gepast tussenkomen. Tijdens de rust horen we van enkele spelers dat het toch een fysiek zware wedstrijd is en komen er al enkele kwaaltjes boven water. De eerste 2 minuten van de 2e helft zijn nog voor ons (Joppe haalt de achterlijn en krijgt de bal net niet tot bij Tom en een schot van Robin wordt gepakt door de keeper). Vanaf dan nemen de bezoekers het commando over en staat er nog maar één ploeg op het terrein. Na 8 minuten is het 1-1, en tussen minuut 15 en 23 volgen de 1-2, 1-3 en 1-4. Via Tom kunnen we nog 2x tegenprikken maar in de 27e minuut wordt het nog 1-5. Robin kan met zijn 2e doelpunt van de avond nog tegenscoren. Achteraf horen wij nog vertellen dat de 5 Gebinten de laatste 2,5 jaar geen wedstrijd meer verloren, geen schande om tegen te verliezen dus.

Tot volgende week,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s