05/06/2015: Sprinters Achel – VRCP: 8 – 0

De ploeg: Eddy, Frans, Jef, Nico, Rob, Jelle, Tom, Kristof H., Patrick, Frank, Jarne, Jordy en Julien.

Op vrijdag 5 juni trokken we richting de landgrens met Nederland, net ervoor lag het prachtige terrein van VZW Buitenheide, thuisbasis van de Sprinters Achel. Een leuke kantine en kleedkamer met Hollandse allures.

De wedstrijd begon stevig met een spel op hoog tempo in beide richtingen. De tegenstander was net iets gretiger in de duels en kon hierdoor al in de 5de minuut op voorsprong komen, 1-0. Ondanks het stevige voetbal slaagden we er niet in om onze doelkansen degelijk af te werken. De Sprinters op hun beurt sprinten met veel enthousiasme (en zonder scheenbeschermers) richting ons doel en kunnen met regelmaat afwerken waardoor de bordjes met de rust op 4-0 hangen. Voor de statistieken noteerden we doelpunten in minuut 14, 25 en 32.

Tijdens de rust op adem komen met een slok water want de Achelse heide geniet duidelijk van een droog bestaan. Frans komt de rangen versterken en neemt Marcel mee als morele steun want het zal nodig zijn.
In de tweede helft dreigen niet enkel de donderwolken letterlijk maar ook figuurlijk boven ons hoofd en laten we ons nog een aantal keren verschalken (vooral op corners) waardoor de uitslag steeds pijnlijker wordt. Bij open hemelsluizen, kunnen we nog een aantal keren dreigen maar slagen er niet in om de bal tegen de netten te krijgen. Doelpunten vallen in minuut 44, 56, 65 en 69, eindscore 8-0.

We willen Frank nog bedanken om drie spelers mee te nemen waardoor we wedstrijd met 11 kunnen starten.
Bedankt Vic voor de notities tijdens de wedstrijd.

Uw verslaggever,
Nico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s