16/10/’15: VRCP – Sprinters Achel: 5 – 8

De ploeg: Eddy, Frans, Antonio, Jimmy, Jef (’35 Ronny), Nico, Luc, Stijn, Jochen, Niels en Tom.

In mei verloren we in Achel met 8 – 0  tegen de Sprinters en ook vandaag werd het weer een doelpuntenfestival. We slikten opnieuw 8 doelpunten maar konden er deze keer zelf wel 5 scoren. Tijdens de eerste 5 minuten werd al duidelijk dat we opnieuw tegen een sterke tegenstreven botsten, zij creëerden 3 kansen die gelukkig voor ons allemaal werden gemist. Eenmaal het vizier juist afgesteld vielen de doelpunten één na één. In minuten 10, 16, 17 en 21 vielen de doelpunten en stond het 0 – 4. Bij de 0 – 1 stak Antonio er nog een voetje tussen en zo werd het een own-goal, maar als hij de bal niet had geraakt stond er wel een tegenstander om de bal binnen te tikken. Ook bij de 4e goal week de bal af op één van onze verdedigers. Wij zetten daar alleen een afstandschot van Jochen, nog net in hoekschop geduwd door de keeper, tegenover. In minuut 25 kan Jochen dan toch de keeper dribbelen en vanuit een scherpe hoek scoren (1-4). 2 minuten later vuurt opnieuw Jochen een kanonskogel af vanop 20 meter die onder de deklat binnenslaat, 2-4, tevens de ruststand. Net na de rust kan de keeper een schot van Jochen tot tweemaal toe met de voet afweren, Tom is goed gevolgd en kopt de 3-4 binnen. Even geloven wij dat we langszij kunnen komen maar dan slaan hun schutters weer 3x op korte tijd toe waardoor het via 3-5 en 3-6 naar 3-7 gaat. Toch blijven wij terugvechten en een sterke Jochen kan de 4-7 en de 5-7 maken. Hij biedt Luc nog de 6-7 op een schoteltje aan maar deze schiet de bal over doel. Op het einde wordt het nog 5-8.

Tegen deze nederlaag tegen een betere tegenstrever hebben we niets in te brengen, het was een sportieve wedstrijd en de supporters hebben toch 13 doelpunten te zien gekregen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s