22/04/’22: VRCP – Rolands Club: 0 – 6

De ploeg: Eddy, Frank, Stijn, Bart, Niels, Sam, Jochen, Gery, Patriek, Kris, Jelle, Palm en Vital.

Dankzij een oproep in de trainers-whatsappgroep vonden we Bart Eerdekens en Gery (trainer U8 en schoonzoon van Vic) bereid om te depanneren. Verloren zoon Sam had de weg naar Racing Peer ook nog eens gevonden en kwam een helft wedstrijdritme opdoen. De bezoekers uit Helchteren hadden een aantal jonge krachten aan hun elftal toegevoegd en kwamen met een sterke ploeg aan de aftrap, aangemoedigd door een enthousiast supporterslegioen. De eerste 10 minuten kunnen we nog standhouden maar dan moet Eddy zich toch voor de eerste keer gewonnen geven. Op het half uur wordt de ruststand van 0 – 2 op de bordjes gezet. Speler-trainer Palm maakt zich sterk dat hij de 2e helft deze scheve situatie kan rechtzetten en Vital komt de verdediging versterken. Na 5 minuten maakt Patriek een overtreding in de 16 en de keeper van de bezoekers steekt het volledige veld over om deze penalty binnen te trappen. Dan slikken we op 5 minuten tijd nog 3 doelpunten en bij ons valt de ene speler na de andere gekwetst uit waardoor de scheidsrechter dan maar beslist om enkele minuten te vroeg af te fluiten. Wanneer de bezoekers dan zien wie wij allemaal kunnen inzetten voor de 3e helft besluiten ze daar dan maar forfait voor te geven. Palm & Co laten dat niet aan hun hart komen, zetten de fietsen in de camionette bij Timmy en Jelle en trekken richting The Mood in Meeuwen om de nederlaag te verdrinken.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s