23/10/’15: VRCP – Veteranen Lanaken: 8 – 1

De ploeg: Eddy, Ronny (’35 Jef), Antonio (’35 Jochen), Rob, Frans, Kristof H., Bart, Stijn, Robin, Tommy en Raf (10′ Palm).

Palm had 3 kameraden opgetrommeld zodat we met voldoende spelers waren om de veteranen van Lanaken te bekampen. Palm en Jef begonnen op de bank, Jochen was op een nabij liggend terrein nog actief als trainer van de U9 en zou na de rust aansluiten. Reeds na 10 minuten viel Raf gekwetst uit en kwam Palm opdraven. De eerste helft was gelijk opgaand met toch iets meer kansen voor de bezoekers die echter zwak waren in de afwerking. Wijzelf sprongen dan weer uiterst efficiënt met onze kansen om. We scoren de 1 – 0 wanneer Robin een schitterende voorzet geeft op het hoofd van Bart die net voor de keeper kan binnenkoppen. Bij de 2 -0 dezelfde hoofdrolspelers, deze keer geeft Robin een pasje opzij en Bart kan met links hard naast de paal binnenschieten. Zo halen we licht gevleid de rust met 2 doelpunten voorsprong. Ronny haast zich ondertussen naar de douches om nog naar KRC Genk te gaan kijken (achteraf gezien had hij dit beter niet gedaan en was hij beter blijven voetballen). Jef komt dus na de rust in de ploeg i.p.v. Ronny en ook Jochen komt aansluiten i.p.v. Antonio.

Bij een 2 – 0 stand na de 1ste helft begonnen we aan het vervolg van de wedstrijd met Jochen in de ploeg .
Al snel vielen de mannen van Lanaken goed aan en er volgde een doelpunt 2 – 1 .
Dan begon het festival van de veteranen RCP met vooral Robin in een hoofdrol. Hij verdeelde het spel en gaf veel goede passen aan zijn maten voorin Bart en Jochen.
Maar ook een pluim voor heel de ploeg want ook onze keeper hield verschillende gevaarlijke ballen uit zijn net en het middenveld en de verdedigers deden goed hun werk met veel inzet en goede passen. Hoedje af voor onze Jef en voor Frans ook een beetje want anders is die jaloers.
Zo konden onze voorspelers ook scoren aan de lopende band en werd de tegenstrever er moedeloos van.
De schutters Robin en Bart met elk 3 doelpunten en een snelle Jochen via de flank met 2 doelpunten brachten de uiteindelijke stand op 8 – 1.
Proficiat aan onze ploeg na een snelle en soms een beetje viriele wedstrijd waarin toch de besten wonnen.
Uw verslaggevers,
Ronny (1e helft) en Vic (2e helft)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s