04/12/’15: VRCP – OC’76: 3 – 5

De ploeg: Eddy, Rob (25′ Thomas), Frans (’45 Palm), Antonio, Nico (’35 Lode), Frank , Billy, Stijn, Robin, Luc en Jelle.

Vandaag zijn we gastheer voor Oud Chiro Helchteren, die met een zeer jonge ploeg komen opdraven. Blijkbaar hadden de bezoekers schrik om tegen ons te spelen want achteraf hoorden we zeggen dat ze zich hadden versterkt met 2 beloftespelers en 1 junior van Helson. De eerste helft was dan ook een ongelijke strijd. De sint was in onze kantine voor de kinderen en bij ons waren ook enkele spelers die voor sinterklaas wilden spelen en de bezoekers enkele doelpunten in geschenkverpakking aanboden. De ruststand was 1-5 en daar waren toch 3 bezoekende doelpunten bij met een strikje rond. Luc zorgde voor de tegentreffer door een hoekschop via de keeper binnen te draaien. In de 25e minuut sloeg het noodlot toe voor Rob die bij een onschuldig duel uitschoof en zijn knie hoorde kraken. Onmiddellijk werd aan een kruisbandletsel gedacht en de onfortuinlijke Rob werd met de draagberrie naar de kleedkamer gedragen. Volgens het laatste medisch bulletin zijn het waarschijnlijk niet de kruisbanden maar de mediale band die geraakt zijn. Een MRI-scan volgende week zal meer duidelijkheid brengen. Via deze weg wensen we Rob alvast een spoedig herstel. De 2e helft komen Lode en (iets later) Palm in de ploeg en deze injectie geeft de ploeg terug zuurstof. We combineren beter van achter uit en na 20 minuten kan Lode met een verre lobbal de 2-5 scoren. 2 minuten later doet hij dit kunstje nog eens over en zet hij de 3-5 op het scorebord. We krijgen nog een paar kansen maar 3-5 blijft de eindstand.

Volgende week een nieuwe derby tegen de veteranen van Wijchmaal en daarna gaan we de winterstop in.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s