18/03/’16: 5 Gebinten Koersel – VRCP: 6 – 2

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas (’10 Palm (35′ Ronny)), Nico, Gert V., Gert K., Billy, Robin, Lode, Patrick en Jelle.

Vandaag een kort verslag: We kregen (opnieuw) voetballes in Koersel, de uitslag is nog zeer gevleid voor ons en Eddy was de man van de wedstrijd, en dat zegt genoeg zeker? We hebben dan ook nog de pech dat Thomas na 10 minuten gekwetst uitvalt en zijn vervanger Palm het ook maar tot aan de rust kan volhouden (lagen de mosselen misschien zwaar op de maag of zou het echt een enkelkwetsuur zijn?). In de eerste helft kunnen we tot minuut 21 standhouden en dan krijgen we op 2 minuten tijd 2 doelpunten binnen en staat de ruststand (2-0) op het bord. Zelf krijgen we geen enkele kans bij elkaar gespeeld. In de 2e helft kunnen we 2x tegenscoren, telkens via Robin. Zijn eerste doelpunt na een vrije trap die met hulp van de doelman in doel verdwijnt en het tweede doelpunt na geharrewar in hun kleine backlijn. Tussendoor krijgen wij er ook nog 4 binnen en zoals in het begin van het verslag vermeld behoedde Eddy met het nodige kunst- en vliegwerk ons van dubbele cijfers.

Volgende week kans op eerherstel tegen Uisclubke.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s