25/03/’16: VRCP – Uisclubke: 0 -1

De ploeg: Eddy, Frans (’35 Palm), Antonio, Nico, Gert V., Gert K., Billy, Jochen, Robin, Lode en Jelle (’35 Ronny).

Na een gelijkopgaande, evenwichtige partij verloren we met 0-1 van onze buren uit Meeuwen. We zagen veel middenveldspel en aan beide kanten weinig uitgespeelde kansen. Zelfs het aantal hoekschoppen en vrije trappen waren volgens mij gelijk verdeeld. De bezoekers komen in de eerste helft na 20 minuten op een 0-1 voorsprong als een puntertje vanop de grote backlijn in de verre hoek buiten het bereik van Eddy in doel verdwijnt. Wij kunnen er weinig tegenover zetten omdat Jelle, eenzaam in de spits, tegen een muur van verdedigers moet opboksen. We kunnen enkele keren tegenprikken zonder echt doelgevaar. In de tweede helft posteren we een mannetje meer van voor en kunnen we ook iets meer dreigen, vooral via Jochen en Robin. De beste kans kregen we na een gemeten voorzet van Robin die door Ronny net niet voldoende kon worden geraakt. Op het einde van de wedstrijd moet Eddy slechts voor de tweede keer zijn handen uit de mouwen steken om een vrije trap aan de tweede paal over te tikken, voor de rest stond hij werkloos in doel. Beide ploegen claimden ook nog een strafschop maar een consequent leidende Vic nam telkens de terechte beslissing om de bal niet op de stip te leggen. Met een beetje meer geluk had een gelijkspel er misschien ingezeten maar tegen deze jonge, technisch sterke ploeg is het geen schande om te verliezen. Ik vond het bij ons een knappe prestatie met veel inzet en bij momenten ook enkele mooie combinaties.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s