21/10/’16: VRCP – Veteranen Winterslag: 6 – 3

De ploeg: Eddy, Ward, Palm (’35 Jelle), Antonio (’25 Jochen), Frans (’35 Tim), Jens, Stijn, Robin, Ronny, Patrick en Sam.

In onze 10e wedstrijd van het seizoen gaan we voor overwinning nummer 9 en een goed rapport. Daarvoor beschikken we over maar liefst 14 spelers, Jochen is na 2 maanden blessureleed terug aanwezig, Jelle zijn jaarlijkse drukke periode op het werk zit er op en Tim viert na een afwezigheid van een 5-tal jaren zijn comeback. Zij starten alle drie op de bank. Opnieuw nemen we een verschroeiende start en na minder dan 20 minuten staan we al 3-0 voor. Bij het eerste doelpunt (7e minuut) zetten centrale verdediger Antonio en rechtsback Ward een mooie aanval op, Antonio met een voorzet tot bij Ward en deze knalt de bal hoog in het doel binnen. 4 minuten later kan Patrick druk zetten op de verdediging, zij verspelen de bal aan Ronny die Robin ziet vrij staan, pasje breed tot bij Robin en die knalt vanop de rand van de grote rechthoek netjes binnen. In minuut 18 wordt Patrick diep gestuurd, die ziet Ronny vrij staan centraal en levert een perfecte assist af. Ronny knalt in de verre hoek binnen en de ruststand is al bereikt. 10 minuten voor de rust moet Antonio met een verrekking het plein verlaten en Jochen komt in de ploeg. Palm en Frans blijven in de kleedkamer, Jelle komt in de spits en Tim op de rechtshalf. We herschikken de ploeg een beetje en gaan op het elan van de eerste helft verder. Binnen de 5 minuten kan Jochen vanop 25 meter de bal over de uitgekomen keeper lobben en het staat 4-0. Patrick kan even later de forfaitscore op de bordjes zetten (5-0). Wij overklassen de tegenstander en worden daarbij ook wat nonchalanter en geven de bezoekers de kans om ook eens te scoren (5-1). De bezoekers spelen op buitenspel en dat gaat regelmatig fout waarbij ze dan (totaal onterecht) de schuld bij de scheidsrechter leggen. Halverwege de 2e helft kan Robin vanop eigen helft door hun verdediging soleren en simpel de 6-1 scoren. Wij willen nog meer doelpunten scoren en vergeten daarbij onze verdediging waardoor we op de tegenaanval nog 2 doelpunten slikken. Als we onze kansen vandaag hadden afgemaakt hadden er minstens dubbele cijfers bij ons doelpuntenaantal gestaan.

De volgende weken komt er een zwaar drieluik aan (Veteranen Lanaken, ITM2002 en 5 Gebinten Koersel) en dan zullen we echt weten op welk niveau we staan.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s