11/11/’16: 5 Gebinten Koersel – VRCP: 5 – 2

De ploeg: Jan, Tim, Ronny (’35 Sam), Ward, Jens, Tom, Jochen, Robin, Glenn, Tommy en Jelle.

De topwedstrijd tegen de 5 Gebinten Koersel wordt gespeeld op het oude terrein van Beverlo, vanaf nu hun nieuwe thuislocatie. Mooi pleintje en ideale omstandigheden voor een leuk partijtje voetbal. Wij starten sterk aan de wedstrijd en binnen de 5 minuten geeft Robin een knappe doorsteekpas naar Jochen en die knalt vanuit een scherpe hoek staalhard binnen (0-1). De thuisploeg heeft het meeste balbezit en creëert ook enkele kansen maar bij onze 2e tegenprik binnen het kwartier schiet Glenn ons op een 0-2 voorsprong. De thuisploeg komt dan beter in de wedstrijd en wij worden achteruit gedrukt. Als snel volgt de aansluitingstreffer (1-2) en kort daarna krijgen wij een strafschop tegen die wordt binnen getrapt (2-2). Paar minuten voor het rustsignaal komen we zelfs 3-2 achter. De 2e helft komt Sam in de plaats van Ronny en gaat Robin laatste man spelen. Binnen de minuut krijgen we een vierde doelpunt te slikken (4-2). Zelf kunnen we amper dreigen, af en toe een schot uit de 2e lijn is alles. Met een 2e strafschop wordt het 5-2 en een derde strafschop wordt nog gemist. Verliezen tegen deze ploeg is geen schande, volgende week proberen we gewoon opnieuw met een overwinning een nieuwe reeks te starten. We spelen dan tegen de veteranen van Heusden SK.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s