31/03/’17: VRCP – Oud Park Houthalen: 0 – 4

De ploeg: Eddy, Tim, Nico, Antonio (’35 Vital), Frans (’35 Thomas), Ward, Stijn, Palm, Jens, Jochen en Jelle.

Reeds vóór de eerste minuut is volgemaakt krijgen wij de eerste kans met Jochen die zich sterk doorzet en hard op doel kan trappen, zijn schot wordt door de keeper gepareerd. De eerste 5 minuten kunnen we nog gelijke tred houden maar vanaf dan nemen de bezoekers de wedstrijd in handen en zullen dat niet meer afgeven. In de 7e minuut komen we 0-1 achter wanneer Frans op snelheid wordt genomen, de voorzet kan simpel worden binnen getikt. Een twintigtal minuten later een afvallende bal na een hoekschop, vluchtschot vanop de 16 en 0-2. Via Jelle en Jochen kunnen wij nog tweemaal tegenprikken, telkens zonder resultaat. In het begin van de 2e helft krijgen wij een unieke gelegenheid om de aansluitingstreffer te scoren wanneer Jochen een cadeautje krijgt van de bezoekende keeper maar de wenkende kans naast doel trapt. Even later trapt Jochen ook nog eens op de deklat. De bezoekers, een zeer sterk elftal, zijn duidelijk fysiek en technisch sterker (vooral centraal op het middenveld) en scoren ook in de 2e helft nog tweemaal, eerst opnieuw met een vluchtschot vanop de 16 en daarna na een knappe uitgespeelde aanval, afgemaakt met een plaatsbal. Het was een zeer sportieve wedstrijd van beide ploegen, met af en toe wel een stevig duel maar steeds correct opgelost.

Uw verslaggever en scheidsrechter,

Ronny

PS: de wedstrijd volgende week tegen de veteranen van Lanaken is afgemeld wegens te weinig spelers bij VRCP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s