02/12/’16: Oud Park Houthalen – VRCP: 7 – 4

De ploeg: Eddy, Tim, Thomas, Nico, Frans, Gert V., Palm, Robin, Ronny, Jelle en Jürgen.

Vandaag spelen we tegen een nieuwe tegenstander, een ploeg die dit seizoen pas werd opgericht en zich ‘Oud Park Houthalen’ noemt. Die naam slaat zeker niet op de gemiddelde leeftijd van de spelers want er liepen een groot deel jonge twintigers tussen. Terwijl wij juist met 11 spelers waren hadden zij nog 2 wisselspelers langs het plein staan, en dat zou ook nog mee het verschil maken. In de loop van de 2e helft raakt Robin gekwetst aan de kuit en hij kan zich dus niet laten vervangen. Het scoreverloop: Na een kwartier stonden we al 2 – 0 achter. Daarna komen wij beter en beter in de wedstrijd en Jelle kan van dichtbij een strakke voorzet afwerken. Even later een mooie combinatie waarbij Jelle Jürgen vrij speelt en deze schuift de gelijkmaker binnen, 2 – 2 en tevens de ruststand. Onmiddellijk na de aftrap speelt Robin knap binnendoor naar Gert en hij zet ons op voorsprong met een harde schuiver onder de keeper. Helaas kunnen we deze voorsprong niet lang vasthouden want het wordt al vrij snel 3 – 3. Na een haakfout van Palm krijgen we ook nog een (lichte) penalty tegen en staan we 4 – 3 achter en even later wordt het zelfs 5 – 3. Na een schwalbe van Palm krijgen wij dan ook een strafschop, door Jürgen koel binnen geknald en 5 – 4. De scheids blijft penalty’s fluiten, na een duwfout valt Palm op de bal en wordt die opnieuw op de stip gelegd, 6 – 4. Iets later wordt de eindstand op 7 – 4 geplaatst. Sportieve wedstrijd tegen een ploeg die we normaal zeker moeten aankunnen. In maart volgend jaar komen zij op bezoek bij ons en zetten we deze nederlaag recht!

Volgende wedstrijd dinsdagavond om 19u30 tegen De Condé in Hechtel.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s