24/03/’17: VRCP – Veteranen Nieuwe Kempen: gestaakt bij 2 – 3 stand

De ploeg: Eddy, Nico, Antonio (’35 Jens), Palm, Frans, Tom, Stijn, Robin, Ronny, Jelle en Sam.

De ideale vrijdagavond ziet er als volgt uit: sportief wedstrijdje voetballen en achteraf een lekker pintje drinken. Soms beslissen individuen daar helaas anders over…

Wij starten het sterkst aan de wedstrijd, Jelle met zijn mooie (maar geen nieuwe) schoenen geeft een knappe doorsteekpas tot bij Sam en die scoort al snel de 1-0.  Wij controleren de wedstrijd volledig maar bij de eerste tegenaanval staat het toch al 1-1. Even later wordt het zelfs 1-2 en 1-3. Nochtans liggen wij niet onder en creëren wij ook een aantal kansen. De 2e helft zetten we, onder meer met een gedreven invaller Jens, hoger druk en nemen wij opnieuw de wedstrijd in handen. Eddy moet nog slechts éénmaal met een knappe reflex uitpakken. Wanneer de bezoekende keeper onbesuisd uitkomt en Robin (door Palm schitterend vrij gespeeld) foutief haakt krijgen wij een strafschop, door Robin koeltjes binnengetrapt. De bezoekers komen er niet meer aan te pas en dat leidt bij sommigen tot frustraties. Al de volledige wedstrijd is er gegrommel en commentaar bij bijna iedere beslissing van Vic. Bij één bezoeker (‘Para’ genaamd) slaan de stoppen helemaal door en hij besluit Jens langs achter, zonder een bal in de buurt, van het veld te trappen. Wijselijk fluit Vic de wedstrijd voortijdig af, dit hoort immers niet thuis op een voetbalveld. Veteranenvoetbal hoort ten allen tijden sportief te blijven, maar daar heeft blijkbaar niet iedereen hetzelfde gedacht over. Achteraf is de verantwoordelijke van de ploeg zich nog komen excuseren, de speler in kwestie zelf vond dat helaas niet nodig.

Hopelijk kunnen we volgende week opnieuw een sportieve wedstrijd voetballen, thuis om 20u00 tegen Oud Park Houthalen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s