26/05/’17: VRCP – Keistampers: 2 – 1

 

We begonnen met 5 gelegenheidsspelers waarvan 1 spelers van het eerste elftal van Racing Peer aan deze partij ,  Bart Eerdekens was er niet, hadden we 12 spelers ter beschikking.

 

We begonnen  stevig aan deze wedstrijd met vooral veel balbezit voor de veteranen en stevige druk naar voor.

 

Met een stevig middenveld met Robin, Simon en Sam Gielen, trokken we het spel naar ons toe. Niet dat de mannen van de Keistampers  niks konden doen; ook een stevige ploeg maar we waren de beteren.

 

Dat resulteerde na een 10- tal minuten voor 1 – 0 een doelpunt van Toon Froeyen.

 

Na dit doelpunt bleven er kansen komen maar werden ze ook gemist . Zelfs Robin dribbelde zich alleen vrij voor doel maar vergat  het doelpunt te maken.😊😊

 

Maar we bleven wel mooi voetballen en ook onze tegenstrevers kregen enkele kansjes,  met Eddy werd niet echt in verlegenheid gebracht.

 

Ons overwicht werd voor de rust nog duidelijker door een 2 de doelpunt van Toon in de 20ste minuut.

 

Na de kantwissel bleef Racing Peer rustig domineren en dat werkte soms wel op de zenuwen van onze tegenstanders, die soms wel eens wat harder in duel gingen.

 

Voor de rest ging het spel eigenlijk goed op en neer met enkele mooie kansen voor ons , maar die werden, net als in de eerste helft niet afgemaakt zodat de schore  door ons niet werd opgedreven.

 

Tegen het einde van de wedstrijd bleven de Keistampers echter meer druk naar voor en op ons doel zetten, doch zonder echt goede kansen te krijgen maar wel enkele hoekschoppen moesten worden toegestaan.

 

Op een drietal minuten van het einde bij nog een hoekschop werd de bal niet voldoende weggewerkt en kwam de bal via een kluts van de tegenstrever net langs de paal en Eddy  in doel terecht en werd het 2 – 1 zonder dat er echte doelkansen voor hen waren geweest.

 

De keistampers bleven nog wat aandringen maar het bleef bij een billijke en verdiende 2 – 1 overwinning van onze jongens.

 

 

 

 

 

grts

 

 

 

Vic

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s