05/10/’18: VRCP – Oldies Maaseik: 4 – 2

De ploeg: Dries, Frans, Stijn, Timmy, Vital, Sam, Tom, Jochen, Robin, Jelle, Joeri, Khalid, Palm en Jens.

Opnieuw een serieuse test vanavond tegen een ploeg waar we vorig seizoen nog met 3 – 5 tegen verloren. In tegenstelling tot vorige week beginnen we vandaag wel scherp aan de wedstrijd. Bij de eerste aanval dwingen we een hoekschop af, getrapt door Jochen en door Joeri binnen gekopt, dit zelfs voordat de eerste minuut volledig is volgemaakt (1 – 0). Op het kwartier komt een bezoekende aanvaller alleen voor Dries die knap kan redden. Na een mooie individuele actie komen de bezoekers toch op 1 – 1. Slechts 2 minuten daarna kan Tom hard op doel schieten, de keeper lost de bal en Jelle is goed gevolgd om de 2 – 1 binnen te tikken. We kunnen de voorsprong echter niet lang vasthouden, een slechte terugspeelbal van Frans wordt onderschept en door dezelfde spits die het eerste doelpunt scoorde wordt de 2 – 2 gescoord. De wedstrijd wordt alsmaar feller en nadat een bezoeker natrapt op Robin zit het spel op de wagen. De duels worden grimmiger en de verwijten vliegen heen en weer. Gelukkig bereiken we zonder schade de rust en kan iedereen kalmeren. Na de rust komen Palm en Jens in de ploeg om het verdedigende compartiment te versterken, Khalid vervangt tijdelijk Joeri (die na 17 minuten op zijn beurt Jelle zal komen aflossen). Jelle heeft begrepen dat hij zich op een dik kwartier nog kan bewijzen en tikt reeds na 2 minuten in de tweede helft aan de tweede paal de 3 – 2 binnen. De volledige tweede helft hebben we de wedstrijd onder controle en komt onze voorsprong niet meer in gevaar. Na een knappe dribbel in de 16, via een lobje over de keeper kan Robin de voorsprong zelfs nog uitdiepen (4 – 2). Opnieuw een zege en onze ongeslagen status dit seizoen blijft behouden.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s