09/11/’18: 5 Gebinten Koersel – VRCP: gestaakt bij 3 – 2

De ploeg: Eddy, Dries, Palm, Timmy, Stijn, Frans, Jochen, Robin, Sam, Lars, Khalid en Mon.

Als ongeslagen leider trekken we naar de 5 Gebinten in Koersel, waar we een van de jaarlijkse topwedstrijden gaan spelen. Jelle haakt op het laatste moment nog af waardoor we onze 2 spitsen moeten missen (Joeri zit in Ierland). Druk op de schouders van spits Khalid dus. In de eerste helft komen we 2 – 0 achter. Via Lars maken we de 2 – 1 (na pass breed van Khalid) en Khalid zet op een pass van Jochen de gelijkmaker op de bordjes, tevens de ruststand (2 – 2). Na de rust komt Mon in de plaats van Frans, maar Frans mag na 5 minuten terug opkomen op de gekwetste Palm (verrekking) te vervangen. Na 15 minuten moeten we met 10 man verder als ook Robin een verrekking oploopt. Een mooi schot brengt de thuisploeg op 3 – 2. Zoals het in een topwedstrijd hoort worden er scherpe, stevige duels uitgevochten en de scheidsrechter wordt daarbij door de thuisploeg meermaals beschimpt. Na een zoveelste belediging trapt hij het 10 minuten voor tijd af. We zullen dus nooit weten als we nog gelijk hadden kunnen maken of zelfs hadden kunnen winnen, of dat we een eerste nederlaag zouden hebben geleden. Vermits de wedstrijd niet volledig werd afgewerkt wordt ze dus ook niet in de statistieken opgenomen. In de terugwedstrijd op 22 maart ’19 zullen we dus, met een scheidsrechter die wel een wedstrijd tot het einde kan leiden, moeten uitmaken wie de sterkste ploeg is.

Volgende week geen wedstrijd zodat de gekwetsten kunnen recupereren.

Uw verslaggever, na info van Palm,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s