07/06/’19: OC’76 – VRCP: 6 – 1

De ploeg: Eddy, Stijn, Vital, Dries, Tom, Jochen, Sam Thys, Sam Gielen, Lars, Jan, Joeri, Jelle, Palm en Khalid.

De einduitslag van deze wedstrijd geeft een heel vertekend beeld want de eerste 20 minuten kregen wij minstens 4 keer een 100% kans om te scoren. Stijn met een harde trap op de lat, Joeri en Jan open doelkansen in de 16 of zelfs alleen voor de keeper in de kleine backlijn. Hadden we uit deze kansen 2 doelpunten kunnen puren dan kregen we een heel andere wedstrijd. In de 24e minuut zien we ook nog een supersafe van Eddy op een schot van dichtbij, aan de andere kant kan Sam Gielen vanop 20 meter aanleggen maar zijn schot gaat naast. Ruststand 0 – 0. Na de rust komen Jelle, Palm en even later Khalid in de ploeg en moeten we herschikken. Brengt ons dat in de war of wat is er aan de hand? Een eerste doelpunt van OC wordt nog afgekeurd wegens buitenspel maar in minuut 10 is het dan toch zo ver, 1 – 0 via een afstandsschot. 2 minuten later een vrije trap van Jochen vanop 30 meter, keeper lost en Jan kan net niet afwerken. Op het kwartier wordt een (lichte) duwfout op Vital niet gefloten en staat het 2 – 0. We zien ook nog een schot voorlangs van Joeri en daarna slikken we op paar minuten tijd 2 doelpunten (3 – 0 en 4 – 0). Na een mooie crosspas van Sam Gielen schiet Khalid naast, in minuut 23 krijgen we toch de eerredder. Jochen legt mooi achteruit tot bij Sam Gielen die vanop de rand van de 16 laag binnenschiet. In de slotfase, wanneer de helft van onze verdediging denkt ook te moeten gaan aanvallen, slikken we nog 2 tegentreffers op de counter.

Hopelijk kunnen we volgende week in Meeuwen het seizoen toch nog mooi afsluiten met minstens een gelijkspel, maar toch liever met een overwinning…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s