21/11/’14: VRCP – De Hutten 1 – 4

De ploeg: Eddy, Frank, Ronny, Rob, Mathijs (’35 Nico), Tom, Luc, Kristof P. (’20 Joppe), Kristof H. (’35 Thomas), Jelle en Patrick.

Sinds lange tijd nog eens 14 beschikbare spelers waarbij Patrick en Nico (The Beast is back) terugkeren uit blessure. Nu liggen enkel Jochen en Sam nog in de lappenmand (naar verluidt keren zij binnen 14 dagen ook terug). Thomas, Nico en Joppe beginnen op de bank. We beginnen sterk aan de wedstrijd en na 2 minuten laat Patrick zien hoe je een niet te missen kans toch kan missen. Vanop de kleine backlijn probeert hij nog breed te leggen op Luc in de plaats van simpel binnen te tikken. In de 4e minuut slalomt Kristof P. door de verdediging, ter hoogte van de penaltystip struikelt hij dan over zijn eigen benen, de bal rolt door en Patrick scoort vanuit (volgens de scheidsrechter) buitenspelpositie. Het blijft dus 0-0, terwijl het eigenlijk al 2-0 had moeten zijn. Bij de eerste aanval van De Hutten wordt de bal vanop de zijlijn voorgegooid, er wordt slecht verdedigd en hun aanvaller kan ongedekt binnenkoppen. In de 18e minuut een schot van Luc op de paal, de rebound gaat over. Tussendoor wordt Kristof P. nog eens diep gestuurd, in zijn spurt voelt hij plots een verrekking in zijn bil en hij moet zich laten vervangen door Joppe. 21e minuut: schot op goal. 25e minuut: Patrick kan de bal ontfrutselen van de keeper maar trapt de bal dan over doel. In de 28e minuut een mooie combinatie Rob – Ronny – Luc, net naast. Een minuut later glipt er eentje door onze buitenspelval en staat het 0-2. Bij de rust verlaten Kristof H. en Mathijs het terrein, Nico en Thomas worden het nieuwe centrale verdedigingsduo en Rob schuift naar het middenveld. Na 5 minuten een mooie corner van Joppe, door Rob juist naast gekopt. In de 7e minuut een vrije trap van Luc net naast. In de 9e minuut een schot van De Hutten net naast. Na een kwartier in de 2e helft een counter van de bezoekers, een knappe lobbal verschalkt Eddy, 0-3. Enkele minuten later wordt het 0-4 en het kalf is definitief verdronken. Luc laat zich uit voorzorg vervangen door Kristof H. In de 25e minuut nog een schot van Joppe, gepakt door de keeper en 2 minuten later gaat Joppe alleen door maar hij besluit recht op de keeper. 10 minuten voor tijd verlaat Tom nog het terrein en Mathijs komt terug op. In de 31e minuut kan Joppe dan toch nog, op aangeven van Ronny, via een afgeweken bal de 1-4 eindstand op de bordjes brengen.

Uw verslaggevers,

Nico (1e helft), Sam (2e helft) en Ronny (eindredactie)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s