23/08/’19: VRCP – Rolands Club: 3 – 1

De ploeg: Eddy, Dries, Marco, Timmy, Frans (’30 Mo), Lars, Jochen, Robin, Jordi (’40 Khalid), Joeri en Jan.

In de laatste week voor de seizoenstart kon VRCP nog een spraakmakende internationale transfer realiseren. We verwelkomen met Marco Van Loo een ex-Ajaxspeler die, als hij zijn overtollige kilo’s nog kwijtspeelt, zeker een aanwinst kan zijn. We beginnen met 10 man aan de wedstrijd, Timmy zal na een kwartiertje ons elftal vervoegen. Rolands Club had maar 8 spelers en kregen 3 man van de organiserende ploeg. In de eerste helft opent Joeri zijn rekening van het nieuwe seizoen en scoort de 1 – 0. Joeri heeft goed getraind tijdens de zomerstop, is fysiek in orde en kan nog voor rust de 2 – 0 scoren. Tijdens de rust zijn ook Mo en Khalid gearriveerd en van zodra Mo klaar is laat ouderdomsdeken Frans zich vervangen. Even later komt ook Khalid in de ploeg in de plaats van Jordi. De honger van Joeri is nog niet gestild en met zijn derde doelpunt scoort hij ook zijn eerste hattrick van het seizoen, hopelijk mogen er nog meer volgen. Helaas moeten we ook nog een tegendoelpunt slikken maar dat maakt de vreugde voor een eerste overwinning er niet minder om. Na de wedstrijd genieten we van de eerste pintjes van het nieuwe seizoen en maken we nader kennis met onze nieuwe speler.

Volgende week de eerste derby van het seizoen tegen FC Breugel, die mannen hebben er al 2 wedstrijden opzitten en wonnen hun eerste duel met maar liefst 6 – 1. We zijn bij deze gewaarschuwd…

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s