13/09/’19: Veteranen Wijchmaal – VRCP: 2 – 4

De ploeg: Eddy, Vital, Timmy, Marco, Nico, Palm (’35 Mo), Stijn, Jochen, Jens, Khalid en Sam.

Vrijdag de 13e en volle maan, een gunstig voorteken of niet? Zonder enkele sterkhouders (o.a. Robin, Dries, Jelle, Tom en Joeri) gingen we op bezoek bij de buren van Wijchmaal. We beschikken dit jaar echter over een goede, evenwichtige kern en kunnen telkens een degelijk elftal op de been brengen. We beginnen al dadelijk met een dikke kans voor Khalid, de keeper pareert in hoekschop. Deze wordt door Sam op het hoofd van Palm geschilderd en deze kopt voorlangs, even later gevolgd door een schot van Jochen net naast. We hebben de match volledig in handen tot een vrije trap over onze verdediging gaat en het tegen het spel in 1 – 0 wordt. Geen paniek, minuut 18 een schot van Jochen vanop 20 meter in de rechter winkelhaak (1 – 1). Een minuut later, zelfde plaats, opnieuw Jochen en nu links onder binnen (1 – 2). Even later komt de thuisploeg nog eens opzetten en moet Eddy met een safe de bal onder de lat wegtikken en in de volgende fase schiet Wijchmaal op de lat. Minuut 24 krijgen we een vrije trap vanop 20 meter. KV Mechelen heeft De Camargo in de spits, wij Dikke Marco in de verdediging. Hij zet zich achter de bal en knalt op de kruising. In het slot van de eerste helft zien we nog een zwabberbal van Jochen op de keeper, een afgekeurde goal van Sam op assist van Stijn, een stiftbal-pas van Jochen door Stijn nipt over gekopt en Sam die binnen de minuut twee 100% kansen mist op pas van Khalid. Tenslotte nog een schot van Jochen door de keeper net naast getikt. Net na de rust komt Mo Palm vervangen en blijven wij de wedstrijd domineren. Als de keeper van de thuisploeg de uitblinker is weet je genoeg, hij redt keer op keer pogingen van Jochen, Stijn die op hoekschop onder de lat kopt,… Plots kan Khalid alleen op de keeper af gaan, omspeelt hem en schiet de 1 – 3 binnen. In minuut 22 wordt een flater van Eddy net niet afgestraft (op de paal) maar even later wordt het na slap verdedigen toch 2 – 3. Marco laat zich dan licht gekwetst vervangen door Palm, Stijn gaat laatste man spelen en Palm versterkt het middenveld. Paar minuten voor tijd kan Khalid, op assist van Jochen, de verlossende 2 – 4 als eindstand op het scorebord zetten.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de veteranen van Lillo.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s