28/02/’20: Veteranen Lillo – VRCP: 4 – 3

De ploeg: Eddy, Vital, Tom, Stijn, Timmy, Frans (’35 Palm), Niels, Jochen, Robin, Jens (’35 Jelle) en Sam

Een aantal nieuwe gezichten bij de thuisploeg die duidelijk aan verjonging hadden gedacht. In het begin van de wedstrijd worden wij overdonderd en binnen de 5 minuten staan we 2 – 0 achter. Bij ons noteren we slordig spel, slechte passes en veel afstandschoten (van vooral Jochen). Toch komen we geleidelijk aan meer in de wedstrijd en net voor het half uur kan Jochen met links van buiten de 16 de aansluitingstreffer scoren (2 – 1). Dit is tevens de ruststand en na de rust gaan we iets aanvallender spelen. Met Jelle komt er een rasechte spits in de ploeg en met Palm een aanvallende verdediger. De thuisploeg blijft de gevaarlijkste ploeg en komt al snel op 3 – 1, en even later bijna 4 – 1 maar dit schot belandt op de deklat. In de 24e minuut van de tweede helft wordt het dan toch 4 – 1. Jochen kan 5 minuten voor tijd milderen tot 2 – 4 en in de laatste minuut opnieuw Jochen met de 4 – 3. We krijgen geen tijd meer voor de eventuele gelijkmaker want dadelijk na dit doelpunt fluit de scheidsrechter de wedstrijd ten einde. Zo slikken we onze 2e nederlaag van het seizoen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s